Снощи се развихри сериозен скандал между две от участничките в риалитито ''Къртицата'' - Жени Калканджиева и Миглена Каканашева. Двете се номинираха взаимно и започнаха да се нападат в ефир като Жени дотолкова прекали в изказванията си, че преизвика Миглена да си скъса дипломата по психология, ако накрая се окаже, че Калканджиева не е къртицата.

''Нали много разбираш, ще си скъсаш ли лондонската диплома, ако не съм аз къртицата?'', врякаше шестата по красота, докато Миглена беше отново на ръба на психически срив.

Жени няколко пъти натърти това с късането на дипломата като дори издразни водещия Иван. В резултат на нападките от страна на Жени, Миглена се разплака. Калканджиева обаче остана непреклонна: ''Писна ми от хора, които реват за щяло и нещяло. Освен и аз да седна и да се разплача!'', възмущаваше се бившата миска.

В крайна сметка Миглена наистина стигна до номиниране и се изправи срещу Азис, който видимо не искаше да остане повече в предаването и в крайна сметка беше изгонен.

Миглена на свой ред беше безкрайно щастлива, че остава в риалитито, макар да е оставена в изолатора за една седмица заедно с ромското семейство Валя и Маринчо, които след като приеха гостенката си веднага й сипаха една мастика, за да успокои страстите, пише lifestyle.bg.