Жени Калканджиева е новата водеща в ''Станция Нова''. Бившата манекенка и настояща бизнесдама заема мястото на ''отчаяната съпруга'' Вихра, която пък седна на стола на колежката си Камелия в TV7. Калканджиева разкрива в какви отношения са бившата на Иван, пред фалит ли е "Визаж" и какво се случва в личния й живот, пише blitz.bg.


- Жени, какво мислиш за ситуацията, в която попадна Вихра в личния си живот, защото тя се пренесе и пред камерата, пред очите на хората...?

- Мисля, че тя е силен човек, може да се справи с всяка една ситуация и ще продължи своя път напред.

- Казваш, че другата водеща на ''Съпругите'' - Мая Савова, ще е твоята опора, защото никога не си водила предаване на живо, но даваш ли си сметка, че тя също няма дълъг стаж зад гърба си?

- Всичко е въпрос на много работа и добро стиковане. Никой не е застрахован от гафове. Понякога обаче именно те са тези, които придават цвят на ситуацията, правят шоуто по-интересно и дори могат да вдигнат рейтинга.

- А как гледа на новото ти амплоа съпругът ти?

- Той винаги ме е подкрепял във всичките ми решения и начинания. И сега не направи изключение.

- С Тачо обръщате ли внимание на слуховете за вас? Много се говори за семейни войни...

- Ооо, за нас се пишат толкова много неща, че ако трябва да обръщаме внимание на всяко едно от тях, с нищо друго не трябва да се занимаваме. Сътрудниците ми от агенцията понякога ме информират за разни ''творчески'' написани материали в пресата, на които с мъжа ми искрено се забавляваме. Вече нищо не може да ме изуми. Разведоха ни, измислиха любовница на мъжа ми, сбиха ни, писаха, че се замеряме с пепелници, че пия от сутрин до вечер... Ами аз, ако наистина пия, представете си как ще изглеждам?! А как ще работя?!

- Последното, което аз видях в публичното пространство, е, че... Тачо те ревнува от покойния Георги Илиев?! Какво мислиш за това?

- Че този, който го е написал, има направо перверзна фантазия! Трябва му лечение. Остава да ме питаш и за Маргините сега. Казала съм всичко сто пъти. Защо да се повтаряме? Омръзнахме на хората!

- Съпругът ти е 11 години по-малък от теб. Срещала ли си понякога трудности с него в чисто възрастов аспект?

- Бракът ни е хармоничен, независимо от възрастовата разлика, и това се дължи на взаимните ни чувства. Нямаме противоречия. Ако има проблем, винаги го решаваме заедно.

- Мислите ли за още едно дете?

- Да, определено. Но ще изчакаме малко – 1-2 години още, докато Жорко поотрасне. "Поръчали" сме си момиченце.

- Жени, в края на миналата година се заговори, че си обявила фалит, но не заради манекенките, а заради ''алчни хазяи''. Твърди се, че месечният наем, който плащаш на салона си за красота, е 13 000 лв.... Кое от всичко това е вярно?

- Много им се иска на някои хора да обявя фалит. Няма да ги зарадвам! Продължавам да развивам бизнеса във всички направления. Поддържам висок стандарт и не подвеждам клиентите си.

- А ще продължиш ли войната със силикона и в качеството си на тв водеща?

- Това не е война, а позиция, която изразявам. Единствената ми цел е да се опитам да предпазя младите хора от лекомисленото обезобразяване, на което доброволно се подлагат. Всяка втора тийнейджърка у нас си мисли, че като си сложи силиконови устни и гърди, ще стане неотразима. А всъщност се превръща в уродлива карикатура... У нас има много хора, които търсят евтина популярност и претендират, че се занимават с шоубизнес. Силиконът им осигурява кратковременно изплуване на повърхността. Тези хора никога не са ми били колеги и не могат да ми бъдат. Аз правя, каквото считам, че трябва да бъде направено. Хората, родителите, трябва да бъдат предупредени. Вместо да събират за децата си пари за образованието им, те събират пари за импланти!!!

- А какво е положението със силикона в агенция ''Визаж''? Има ли много момичета с коригирани бюстове?

- Категорично не приемаме млади момичета с брутални корекции по тях. Моделите със силикон при нас са изключения. Някои от тези, които вече са на определена възраст, станали са майки и продължават да имат сериозни ангажименти на сцената, са си сложили силикон.