Прекалено много млади момичета се превръщат или в дойни крави, или в жаби. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Жени Калканджиева, за която пресата писа, че е обявила война на силикона.

В България пластичната хирургия не е естетична хирургия, коментира тя. Вместо да стават по - хубави, с прекомерно много силикон момичетата се деформират, продължи Калканджиева, която обясни, че не е тотално против, но е добре да има възрастова граница. В България момичетата се развиват малко по - бързо, реалният им сексуален живот започва по - рано. Но на 18-19 г., ако няма сериозна причина, тези момичета, които са в пубертета, но са полудели по момчета, не бива да си поставят силикон. Трябва да се започва по-късно, за да се разбере кое е подходящото количество - не може на 1,65 м височина да се поставят по 2 кубика силикон, продължи тя.

Когато поправяш една жена, тя трябва да изглежда по-красива, а не вулгарна, груба, та дори и страшна, каза Калканджиева. Конкурсите за Мис са с идеална цел, идеята им е, че една красива жена може да носи послание, обясни тя, цитира novini.bg.

Все по-малко станаха момичетата у нас, които нямат корекции, констатира Калканджиева. Това били тези, които искали да стават известни, да се явяват по кориците. Истинските модели обаче нямат никакъв силикон, те са автентични, важно е жената да бъде индивидуална, а самочувствието й трябва да идва не от големината на устните, а от образованието, каза тя. Хубавите жени в България не трябва да се загрозяват, призова бившата моделка.

Снимка: Bulphoto