Доста преди Бориса Тютюнджиева да влезе в „Къртицата“ Жени Калканджиева не пропускаше повод да я захапе заради една „лъжа“.

Причината бе, че моделката е преувеличила, дори сама си е съчинила покана - да бъде на корицата на елитно списание. Брюнетката отпадна от риалити шоуто и й се наложи да бъде гост на „Жените говорят“ и да застане очи в очи с Жени, пише HotArena.net.

Най-напред водещата Мая я разпита за подробности около елиминационния тест, на което моделката отвърна: „Играх с Костя, защото си мислих, че той е Къртицата, но се оказа, че не е. Има много качества, затова се заблудих“.

Шефката на „Визаж“ не изчака и започна да я разпитва защо обвини Виктория Джумпарова, че е била проститутка в Италия. Бориса започна да сече словото си, че едва ли не изобщо не е говорила подобни работи за никого, но Савова и отвърна, че е заснето как точно тези думи излизат от устата й. „Това, което си говорихме с Емо Русев, да кажем, че аз лично нямам никакви наблюдения за нея, но това, което всеки говори напред-назад, значи...“

„Лично аз съм изпратила Виктория Джумпарова в Италия и тя е работила в агенция „Мейджър“ и наистина е работила като модел. Не можеш да хвърляш обвинения към хората, без да си наясно. Чула си – чул, недочул“, прекъсна я хапливо Жени.

И Шестата по красота в света продължи: „Преди известно време, в ефира на сутрешен блок, ти каза, че си имала предложение да снимаш корица за „Вог“. „Напротив, не съм казвала такова нещо. Аз опровергах слуха“, оправда се Тютюнджиева.

„Познавам Ана и там, за да снимаш корица, трябва лично тя да те избере, а шансът е едно на милион. Много мразя някой да лъже“, довърши я Калканджиева.

*Жени и Мая

В крайна сметка Жени се извини, а откровенията на Бориса продължиха: ''Не съм причина за раздялата между модела Деси Зидарова и Михаил Младжов'', заяви категорично тя.

След излизане от Базата Бориса разкри,че е разпуснала от напрежението на дискотека. В заведението дори срещнала Деси Зидарова и двете се поздравили, тъй като се познавали бегло. Бориса обаче призна, че с Мишо са в много добри отношения, че са приятели и дори му изпрати въздушна целувка. Веднага след това добави, че двамата никога не са били гаджета, пише Tv7.

''Дори и само за една нощ ли?'' – попита Дани Милев. Ще отговарям само на въпроси на водещите, през смях отвърна Бориса.

Тя подчерта, че в момента е сама, тъй като преди шоуто се е разделила с приятеля си. ''Той е изключително добро момче, поздравявам него и родителите му, но вече нямам какво да му кажа'', допълни красавицата.

В Базата Бориса беше обкръжена от вниманието на мъжете, които се надпреварваха да засвидетелстват интереса си към нея. ''С Пушката сме само приятели, не съм усетила той да има други апетити към мен. Имаше обаче други хора, които се интересуваха от мен като жена'', допълни Бориса. Тя каза, че в шоуто се е обкръжила само от качествени хора и е заложила на приятелството.

''Не харесвам Жоро, защото той наруши чувството ми за справедливост'', допълни моделката, която имаше и сериозни конфликти с част от участниците.

*Бориса