Скандалното минало на претендентката за „Мис България“ Вероника Ланчева възмути всички.

И дори менторката на миските Жени Калканджиева избухна гневно срещу нея.

Силиконката, която е в шоуто заедно със своята близначка, от години се кълчи на пилона из столична дискотека. Официално работи като хостеса и настанява гости, но в задълженията й влизат и техните забавления.

По тази причина Вероника често може да бъде видяна да танцува по масите из заведението. Или на пилона.

На всичкотоотгоре русенката е участвала и в конкурс от рода на „Мис Плеймейт“, където се класира втора. Поради тези мрачни петна върху биографията си тя няма никакви шансове да спечели короната на „Мис България“.

Разкритията дадоха повод на бивши носителки на титлата гневно да избухнат в социалните мрежи. Дори Венета Харизанова не спести критиките си към претендентките.

„Не знам как организаторите на световния конкурс още не са казали нищо по въпроса. Това е скандално. Не може всякакви момичета със силикон, които се събличат по заведенията да претендират за най-красива българка“, коментира тя.

Предишните носителки са скандализирани от поведението и пластичните операции на момичетата. И от множеството дефекти по телата им.

Самата Жени Калканджиева също не скри своето отвращение към претендентките. Шестата по красота не подмина нито една от моделките.

С хаплив език Жени ги упрекна за целулита, пухкавите ръце и отпуснатите кореми. С критиките си тя буквално срина красавиците и ги прати да тренират и да спазват диети, пише „България днес“, цитира hotarena.net.