Либерален брак, в който всеки прави какво иска, живеят миската Жени Калкандиева с мъжа си Тачо.

Двамата се разделиха с панаир след края на „ВИП Брадър”, когато на светло излязоха всичките им афери.

Въпреки това години по-късно не са предприели никакви стъпки да приключват своя брак, който днес изглежда само фективен. Откакто стана ясно за рогата, които Тачо слага на жена си, двамата с Жени са преценили, че трябва да живеят разделени. Всеки има свои дом, в който приема другия, но да се съберат и дума не може да става.

Със съпруга й издържали по няколко часа, дори по ден заедно, но рано или късно някой навлизал в чужда територия и с това предизвиквал скандал.

После вече било късно да се търсят каквито и да е компромиси. Веднъж разпалени, емоциите им трудно се укротявали. Споразумели се да не подписват документи за разтрогване на брака си поне още няколко години. Не, че таяли някакви надежди, че могат да се съберат отново. Просто след шумната им сватба пред 2007 г. не искали да имат и толкова панаирджийска раздяла.

Достатъчно им било унижението, което сами си причинили в телевизионен ефир с появата на любовницата на Тачо и последвалите разправии.

„Аз по принцип не съм ревнива. Случката с това момиче, Линдарева май се казваше, не ме накара да променя това, защото не мисля, че някоя жена ме превъзхожда. Нека да не звучи самонадеяно. Ядоса ме лъжата помежду ни, това че Тачо не беше искрен с мен и взе да ми шикалкави. Чакай, бе, пич, къде се намираш да ме правиш на маймуна?”, издава за онзи инфарктен момент най-красивата българка.