Новата водеща на "Съпругите" в "Станция Нова" - Жени Калканджиева, иска да смени прическата си, тъй като ужасно я състарявала и я правела да прилича на тетка.

Шефката на модна агенция "Визаж" сложи и очила, за да компенсира малкия недостатък на зрението й, който й пречи да чете спокойно аутокюто.

Според Жени тя се е справила добре в първото си предаване въпреки агресията на Венета Райкова, която гостува при нея и Мая Савова. Венета се опита да компрометира и двете водещи на "Съпругите", като се правеше, че не забелязва Мая, а на Калканджиева правеше намеци, че не е професионалистка.

"Обиди ни на няколко пъти и слава Богу, че не ме засегна лично, защото ако го беше направила, щях да й извадя кирливите ризи на показ!", закани се Жени.

Шефката на агенция "Визаж" прие ролята на тв водеща в "Съпругите", тъй като за предаването ще бъде ангажирана само в неделя, когато синчето й Жорко е при майка й. Със сигурност я е привлякъл и хонорарът от новия ангажимент, защото модният й бизнес изживява трудни дни.

"Миналата година ме напусна куражът през юли и август - ужасно тежки месеци за бранша. Никаква работа нямаше и трябваше да уволня двама души", призна Жени пред журналистката Юлия Вълкова. В същото време тя отрече слуховете, че продава къщата си в Драгалевци заради финансови трудности.

"Купихме си страхотен, голям апартамент в Бояна. В момента му правим ремонт. Къщата стана опасна за Жорко - има много стълби, басейн", твърди Калканджиева. Тя не крие, че младият й съпруг Тачо е този, който основно се грижи за прехраната вкъщи и готви вкусни манджи, използвайки буркани от село. Роднините на Тачо им пращали компоти, сокове, домати и зарзавати от екологичната си продукция. "Не ядем храни с консерванти", заяви Жени.

Тя държи синчето й да израсне здраво и образовано, затова още отсега му е открила банкова сметка, в която прави редовни вноски.

За да има пари за сметката, Калканджиева си купува по-евтини дрехи. Помага финансово и на майка си, тъй като иска тя да кара спокойни старини.

Оказва се, че Жени Калканджиева не винаги е била лъскавата красавица от най-успешните моменти в кариерата й. Като дете тя дори носила шини за изправяне на краката. Ушите й пък били прекалено щръкнали и се налагало майка й да ги прибира към главата с лепенки.

"Открих красотата на живота, когато за първи път заминах в чужбина на 16 години... Тогава се случи й първото ми влюбване в един страхотен италианец. Той ме заведе в Пиза, запозна ме с родителите си", припомня си Жени.

Тя признава още, че нито един мъж не й е правил предложение за брак. Явно представителите на силния пол се страхували от самостоятелна жена като нея и не си я представяли като добра брачна половинка.

Затова пък сега съжителството й с младия й съпруг Тачо вървяло добре, пише БЛИЦ.

"С времето с Тачо се успокоихме - преди повече си показвахме ноктите. Започнах да правя повече компромиси", констатира днес Калканджиева.