По повод мълвата, че тв водещата на „Съпругите” Жени Калканджиева е във финансови затруднения, бившата миска опроверга слуховете.

Нещо повече, тя дори остана учудена как може да се говори такова нещо. В интервю за blitz.bg шефката на „Визаж” разкри, че двамата със съпруга й обзавеждат чисто нов апартамент в Бояна:

„С Тачо си купихме апартамент в Бояна. В момента го обзавеждаме – как така ще имаме финансови затруднения?!!”.

Водещата сподели за успехите на модна агенция „Визаж”, като наблегна на факта, че тя все още продължава да стои начело на агенцията.

„Агенцията ми работи много добре. В момента дори има търсене на модели от агенции на азиатския пазар. Налага се да изпращаме модели там. Усилено набираме и нови лица”.

„Аз съм управител, както и основен акционер на агенция „Визаж”. И ще продължавам да бъда!”, заяви твърдо Калканджиева по повод твърденията, че вече не е управител на „Визаж”.

През последните седмици Жени Калканджиева стана обект на множество слухове по свой адрес. Бившата „Мис България” и настояща бизнесдама и тв водеща бе подложена и на страшна атака, но в буквалния смисъл на думата! Тя бе споделила за телефонните маниаци, които й досаждат денонощно, и най-вече за този, който е в квартала на родителите й.

Жени обаче каза, че не е притеснена от този факт, защото детето й винаги е с брат й, когато е при баба и дядо и няма повод за притеснение.