Тачо може да вземе половината апартамент на Жени Калканджиева при развода им – пише „България днес”.

Луксозното жилище е взето по време на брака им и може да се окаже, че въпреки изневярата си Стефан няма да остане с празни ръце – отбелязва изданието.

Жени Калканджиева и Тачо обявиха, че се развеждат миналата седмица след 6 години брачен живот.

Бившата Мис България дори подчерта, че причината е изневярата на съпруга й с по-младата Зорница Линдарева – пише таблоидът.

„Под достойнството ми е да участвам в любовен триъгълник. Правим се на семейство единствено за пред детето” – сподели Калканджиева.

В дните, когато Жени и Тачо имаха безоблачно щастие, тя решава да купи ново жилище за двамата и детето им Георги.

През октомври 2011 г. тя взима на свое име огромен апартамент от 130 кв. м. в тузарския столичен квартал „Бояна” – сочи справка в търговския регистър.

За луксозния имот шефката на „Визаж” е броила около 300 хиляди лева, колкото вървят жилищата в този район.

Малко след като прави скъпата покупта, Жени решава да бъде солидарна и дарява половината си жилище на своя съпруг. Така имотът става общ, което означава, че по време на развода Тачо може да претендира за своята половина – разяснява изданието.
В същото време обаче Калканджиева не се оказва изряден платец. За да си позволи скъпото жилище, тя е изтелглила банков кредит, който спира да погасява. В резултат на това тя има наложен запор върху жилището от началото на миналата година. Банката й е наложила възбрана и се оказва въпрос на време жилището да бъде обявено за продан на публичен търг – пише изданието.