Никаква депресия не гони Жени Калканджиева заради изневярата на съпруга й и предстоящия развод.

Мнозина прогнозираха, че тя ще се затвори в себе си и ще се самосъжалява, но стана обратното.

Миската бе поканена на рождения ден на бизнесмена Петко Димитров в клуба му, където присъстваше каймакът на обществото.

Жени се появи с група дами с временен статут моми и показа много добро настроение. Тя вилня и щуря по дансинга, а накрая се метна на подиума при Азис, взе микрофона и изпя припева на последния му хит. От своя страна певецът я прегърна, а тя продължи да се носи по дансинга, пишат от skandalno.com

"Празнувам развода си, довери тя на приятелите си. Вече ми е много леко и се радвам, че ще остана сама".

Облечена в умопомрачителен тоалет и с чаша питие в ръка, шефката на “Визаж” наистина приличаше на дама, на която не й пука.

Пръсъстващи коментираха, че тя наистина изглежда добре и се чувства добре. Сигурно е било голям ад да живееш с човек, който непрекъснато ти изневерява и непрекъснато му прощаваш.

Идва един момент, в който изтрезнаваш и си задаваш въпроса нужни ли са толкова компромиси и толкова унижения заради някакъв си мъж? И когато ти падне пердето и му удариш шута веднъж завинаги, ти олеква. Така се е случило и с Жени.

Чашата е преляла и в момента тя се чувства щастлива, вместо унижена и изоставена съпруга. А що се отнася до мъжете – те са много. На нея не й липсват кандидати и едва ли ще остане сама.