Жени Калканджиева показа с клип в социалните мрежи как е тормози съседка, с която е във война от години. Миската е подложена на сериозен шумов терор, видя Hotnews.bg с непрекъснати силни удари, точно над стаята на сина й Георги. Калканджиева този път се е отказала да вика полиция, като обяснява, че не може да занимава силите на реда с извращенията на очевидно болна жена. Тя иска да пусна музика, за да заглуши шума, но синът й не се съгласява.

Малко след като пусна филмчето, миската го изтри неясно защо, но то все още може да бъде видяно в сторито й.

Войната на Жени Калканджиева със съседите й е заради касиерката на блока. "Комшийката, която не ме харесва, се води касиерка на блока. Събираше едни такси от сорта на 40 лева, които за мен са много високи. И аз направих едно събрание. Повече от 70% от съседите се подписаха да намерим нов мениджър-вход от независима фирма. И тя тогава полудя срещу мен", разказа Жени.

През юни тя бе глобена с 300 лева заради скандала в блока, когато миската хвърля яйца по полицаите, а после пренощува заедно със сина си в районното управление. Оттогава Жени изчезна от публичното пространство, но преди дни се появи на погребението на Христо Сираков, макар и в последния момент.