"Успяхме да преодолеем егото си. Най-накрая. И го направихме в името на детето. Имахме много труден период, но вече го преодоляхме."

Това заяви пред "Комбина" Жени Калканджиева.

Топманекенката и собственичка на модна къща "Визаж" успя да се раздели с Тачо - бащата на сина си. Младият мъж създаваше много проблеми на красавицата, която търпеливо го мъкна на гърба си години наред. Тачо не се справи с влечението си към чашката и красивите, но бързодостъпни жени. Жени избра кариерата и спокойствието на сина си.

Калканджиева коментира и поведението на госпожа президентшата, която днес със съпруга си Румен Радев влезе официално в сградата на "Дондуков" 2.

"Има още много да учи. Трябва да подбере много добър екип и да се вслушва в съветите им. Както тя, така и президентът. Вероятно и с протокола те не са запознати добре. Президентът има сериозност, стабилност в себе си. И той ще отдаде специално внимание на това не само как да ръководи държавата, а и как да я представя. Възхитих се на първата дама на САЩ - Мелания Тръмп! Показа стил и класа", коментира Жени Калканджиева.