След участието си във „ВИП Брадър“ Жени Калканджиева тегли чертата и установи, че не съжалява за преживяното.

Споделя, че в действителност с Тачо не са скандалджии в реалния живот и не се обиждат по този начин, по който го правеха в Къщата, научи HotArena.net.

Шестата в света по красота добавя, че ако е искала, е можело да се правят на семейство за пример, а периодът на участието им не е толкова дълъг, че да провали сюжета. Те обаче са предпочели да бъдат себе си, а в основата на препирните им са лежали опънатите им нерви от виреенето в изкуствена среда.



Жени описва Манов в интервю за в. „Шоу“ като първосигнален. Когато се ядосва, е способен да каже неща, които не мисли и за които по-късно съжалява.

За съжаление, хубавите моменти на Калканджиеви не са били показани на зрителите. Тачо непрекъснато е правил мили жестове към любимата си – правел й закуска, викал я е на обяд, който лично е приготвил.

Жени развенчава мита, че тя командва парада вкъщи. Признава, че Стефан е по-силният. Особено при възпитанието на детето им Жорко, бираджията взимал по-адекватни решения.

Шефката на „Визаж“ не се притеснява, че любимият й може да й изневери отново, както бе със Зорница Линдарева. Все пак е далеч от мисълта, че той е нейна собственост до края на живота им. Отсича обаче, че грешките на хората са винаги за тяхна сметка и ако случката се повтори, компромиси няма да има!