Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова присъстваха на дамската премиера на дебютната книга на Пламен П. Попов „Предприемачът”, а домакин на събитието бе литературен клуб „Чети с нас” в столичния хотел „Маринела”. Най-вълнуващите страници от книгата, в които Пламен П. Попов разкрива как е преминал през редица провали, за да стигне до върха и как, като тийнейджър, волята и характера му помагат да преодолее наркотичната зависимост, прочете Ина Симеонова – основател на платформата за незрящи – „Книгата, която чета”.

„Предприемачът” ще бъде представена в Бургас/24.04, Варна/25.04, Шумен/26.04, Русе/27.04, Велико Търново/28.04, Плевен/29.04, официалната премиера е в София в Софийски университет на 17-и май.
Дамите, които бяха болшинство в препълнената зала, участваха и в съпътстващ семинар на тема „Магията на баланса”, воден от лектора Ася Иванова, част от вдъхновяващия екип на Пламен П. Попов. Тя бе представена от самия автор на „Предприемачът”, а проведения от нея тренинг имаше за цел да покаже чрез практически упражнения, как щастливият и успешен живот е възможен, когато всяка жена постави себе си на първо място и предприеме определени действия, за да го постигне.

Най-активен участник в уъркшопа бе шестата по красота в света – Жени Калканджиева, която разкри пред аудиторията своите най-съкровени мечти и амбиции. Тя сподели пред множеството поредица от проекти, част, от които е работата с млади хора в сферата на здравословния начин на живот, изграждането на личен стил, грижата за околната среда, постигане на увереност и инициативност.