Мис България Жени Калканджиева отново се е хванала здраво за бутилката. Красавицата е участвала в тридневна алкохолна вакханалия в Студентски град.

Жени Калканджиева не изтрезнява трети ден в столичен клуб, твърди източник, свидетел на щуротиите й:

"Танцува и се излага като се прави на тийнейджърка. По една бутилка водка на вечер я пращаше директно под масата. Гледката не е много приятна, особено щом става въпрос за красива жена с претенции. Ужасно е да я гледаш как се клати и залита на дансинга, а след това да заспива на пода! Недопустимо е публична личност да изглежда като парцал и да става за посмешище на останалите посетители в заведението, които също бяха отвратени от гледката."



Алкохолните проблеми на Mиc Бългapия 1995 не са от вчера.

Глaвният виновник за тях е Стефан Манов - Taчo - съпругът й, с когото тя се раздели наскоро. Постоянните изневери, скандали съвсем съсипвали Жени. Говори се, че тя има и сериозни финансови проблеми. Точно липсата на пари принудиха Калканджиева да влезе във „BИΠ Бpaдъp“, откъдето изкара приличен хонорар, но пред цяла България стана за смях с непрестанните скандали с Тачо. В шоуто Жени също не изтрезняваше.

Близки до миската споделят, че количествата алкохол, които тя поглъща се увеличават. Ако преди време Жени пресушавала по 2 бутилки вино, сега опраскавала бутилка водка.

"Станала е бледо копие на това, което беше. Пиенето и проблемите я съсипаха. Изглежда като пребита, от шеметна красавица се е превърнала в запусната лелка. Лицето й е насинено, все едно някой я е млатил цяла нощ”, коментират потресени почитатели на някогашната красавица.

Източник: hotarena.net, сн.: Фейсбук