Очаквано появата на моделката Зорница Линдарева, известна като любовницата Тачо, предизвика скандал в Къщата.

Първоначално приета с целувка и прегръдки от Жени Калканджиева, моделката не успя да издържи на напрежението и лошите погледи на останалите съквартиранти и се напи зверски.

Като резултат на къркането й, Зори се скара жестоко със Стефан. Чуха се ругатни като "парцал", "използвач", "боклук", пише ''Всеки ден''.



Двамата се сдърпаха за това кой какво държи на другия. Стана ясно, че Тачо и Линдарева са печелили пари от техни общи интервюта и сега всеки иска повече за себе си от общия дял. Мъжът на Калканджиева обвини бившата си изгора, че е станала известна на негов гръб. Тези негови думи вбесиха Зори и крясъците бяха факт.

Скандалът им събуди Жени, която бързо - бързо прибра мъжа си в спалнята. Преди това обаче не пропусна да заяви на съперницата си, че е "луда" и "спешно се нуждае от помощ и психиатър".



"Няма повече да пиеш", пък бе заръката на миската към неверния си съпруг.

Линдарева не успя да заспи цяла нощ и не спря да пие. На сутринта Кали "дръпна ушите" на палавата моделка със забележката "Ти тук работа нямаш . Жени още обича Тачо. Те са заедно. Ти какво вършиш тук?".

Интересното е че всички критики бяха насочени към Линдарева, но не и към другия герой от сапунката - Стефан.