Променен, поне на пръв поглед и покаял се, Тачо реши да изненада Жени с романтично поведение и кротък, благ нрав.

Той се завърна в Къщата на „ВИП Брадър”, за да поиска прошка от съпругата си и носеше със себе си два пръстена. Първият не беше истински, а кръгче от бирена капачка. С него преди години той предложил брак на Евгения Калканджиева. Много пъти й правил намеци, а една вечер, докато пътували, той отворил бира и й предложил. Годежен пръстен бившата миска така и не получила, пише "Блиц".

Вторият пръстен беше с истински диамант, отново във формата на капачката.

„Трябва да продължа това, което започнах“, обясни той. За да зарадва жена си, Тачо беше настанен в специална тайна стая, където влезе и Жени през странична врата. Романтичният съпруг дори й нареди свещи във формата на сърце с роза по средата, а Биг Брадър му беше подсигурил голямо легло, посипано с листа от рози.

Оказа се, че символиката на втория пръстен не е случайна – с него той предложи на Жени да имат още едно дете.

„Остави диаманта, гледай как са разположени рубините. Най-голямото знаеш кое е, най-малкото също, другото съм аз, направено е място за още едно”, обясни той на съпругата си, докато й слагаше пръстена.



„Нали знаеш, че не обичам много думи, искам дела”, отговори му както винаги практичната Жени.

„Сложил съм чертата, ти също я сложи, ако искаш да се случи нещо”, отговори Тачо и прегърна съпругата си, като не пропускаше да хвърля и по едно палаво оче към камерите.

„Ей, свиня такава, мразя те и те обичам”, отговори Жени, без да знае за „телевизионния флирт” на любимия си.

За разлика от нея, любовницата Зорница Линдарева не изпадна чак в такъв възторг. Тя се притесни, когато видя, че Тачо се връща отново и изтърси: "Въпрос на време е да си пийне и да стане пак агресивен".

След това манекенката се тръшна, че иска да си ходи, защото се чувства неудобно в тази ситуация и се притеснява

Преди появата на Тачо пък Жени започна разговор за любовта и перфектното семейство. Тя не беше особено позитивна, което пък подразни Wosh MC, който нарече Жени „изключително отблъскващ човек“. От спора стана ясно, че той вярва в любовта и мечтите.

На страната на Жени застана и Йорданка Христова, която заяви, че винаги може да има изневери, но е важното да не се разбира за тях. „Мъжете след 50 години полудяват”, лаконична бе тя, пише dnes.bg.