Един от най-шумните разводи предстои. Жени Калканджиева и половинката й Тачо се развеждат.

Раздялата им е ясна от няколко месеца насам, но досега нито един от двамата не я коментираше официално. Причината е, че започва тежко бракоразводно дело, в което ще спорят за попечителството върху сина им Георги. Калканджиева настоява за пълни родителски права. Тя е обявила пред адвокатите си Тачо за безотговорен и настоява само тя да си гледа наследника. Чашата преляла с инцидента преди няколко дни, в който бе замесен Стефан Манов. Той и негов приятел катастрофираха в Слънчев бряг.

Междувременно Жени Калканджиева ще е един от сигурните съквартиранти в тазгодишния сезон на "ВИП брадър" , пише "България Днес". Тя е решила да не спести нищо на съпруга си Тачо, с когото в момента са в процес на тежък развод. След любовните забежки на Манов и унижението, което Жени преживя, двамата най-сетне си казаха "край".



Освен че ще извади на показ всички кирливи ризи на неверния си съпруг, пред камерите на Големия брат се очаква Калканджиева да разкрие и дълго пазената тайна за новата си любов. Слуховете, че Жени най-после е прежалила съпруга си Тачо и е намерила нов мъж, се оказаха истина. Близки до бившата моделка издават, че Калканджиева е хлътнала здраво по непознат господин, с което си е върнала на Манов за разюзданото му поведение.

В едно от последните си интервюта шестата по красота в света разкри, че разводът между нея и бизнесмена скоро ще бъде факт и не го крие от никого.
Първоначалната цел на продуцентите на риалити формата бе да вкарат под един покрив Калканджиева заедно с бившата любовница на Тачо - моделката Зорница Линдарева. Дългокраката изкусителка разкри, че така и не е стигнала до консенсус с екипа по отношение на хонорара.

Въпреки това "ВИП брадър" е успял да придърпа Жени в къщата с ясната цел миската да разкрие пикантерии около личния си живот, които през последната година упорито се опитваше да запази в тайна.

*Тачо