Жени Калканджиева опроверга слуховете, че рубриката, която води с Мая Савова в ефира на Нова телевизия ще бъде свалена от екран.

"Няма нищо вярно в това. Не обръщайте внимание на информации, които идват от непроверени източници", коментира Калканджиева.

Според запознати слуховете за краха на неделната рубрика на "Станция Нова" - "Съпругите" идват от бившия кадър на "Станция Нова" Вихра. Тя нарочно пускала мазните клюки, за да натрие носовете на колегите си. "Злобата на тази жена край няма! Вместо да си оправи рейтинга на предаването, взела да доносничи лъжлива информация", бясно коментират хора от екипа на "Станция Нова".

В действителност рейтинга на шоуто, което Вихра отмъкна от фолк певицата Камелия е изключително слаб. "Споделено с Вихра", което върви по ТВ7 загуби голяма част от аудиторията си, заради липсата на професионализъм у новата му водеща, пише lifestyle.bg.

В интернет форуми зрители коментират, че бившата жена на продуцента Иван Христов няма нито харизмата, нито предизвикателството, което има Камелия, за да се сравнява с нея. "Вихра не може да напусне образа си на селско момиче. Няма място за нея в телевизията", коментират хапливо форумци.