Жени Калканджиева реши да направи още един опит да се извини на Марина и Велислава и да прекрати конфликта.

Засрамена от поведението си, Жени поднесе на двете обидени момичета цветя и се разкая за думите и действията си.

След почти два месеца в шоуто 100 Кила определено спечели титлата „най-усърден сваляч в Базата“. След като вкара Миглена в леглото си, рапърът завъртя флиртове едновременно с Марина и с гост звездата Ирена Милянкова.

Докато Килата оплита любовни мрежи, Деян и Радина разплитат своите.

В началото на шоуто връзката им беше любовно-романтична, но постепенно на бял свят започнаха да излизат проблемите, които са се натрупали във взаимоотношенията им през изминалите две години. Най-честият повод за техните скандали е бурното минало на двамата.

Преди дни те си спретнаха поредния скандал пред смаяните погледи на останалите Заселници, след което Донков се извини. Тази вечер е ред на втора серия от тяхната болезнена сага. Разговорите им приличат на диалог между хора, които са готови да се разделят всеки момент.

Тодор и Кирил са най-забавните участници в Къртицата, а всеки техен разговор е изпъстрен с безброй крилати фрази. Тази вечер темата им ще бъде шофирането и кой е по-добър зад волана.

В нова светлина ще се покаже и скромната Велислава, която е променена след срещата си с любимия Мишо, който беше дошъл да я подкрепи в студиото по време на живото предаване във вторник вечер.