В женски разговор с Ели Кучкова Жени Калканджиева призна, че макар да върти една от най-престижните модни агенции у нас, от няколко години насам е забравила какво е това шопинг терапия.

Шестата по красота в света вече не излизала по магазините както преди и това се дължало основно на 5-годишния й син Жорко.

„С дете в мола можеш да правиш всичко друго, но не и да обикаляш по магазините. Приятелките ми вече знаят, че не съм добра компания за шопинг", сподели Жени.

Макар да не вярвала, но след раждането и приятелският й кръг се е променил. Калканджиева започнала да излиза все по-вече с приятелки майки, отколкото с бездетни.

Брюнетката предпочитала да отиде в някой детски кът, където да й почине главата от шумотевицата вкъщи, оставяйки отрочето си да се забавлява при детегледачи.

Друга причина да остави шопинга настрана е фактът, че и Жени сериозно позакъса с финансите през последните години. Освен грижите и разходите по сина си тя поема издръжката и на съпруга си Тачо.

И докато разходите се увеличават все повече, нещата във фирмата й не вървят на добре и агенцията буквално била пред фалит, разказват осведомени, пише ''Всеки ден''.