Камелия Воче се очертава като най-скандализиращата личност в Къщата, като няма човек, с когото тя да не е влязла в конфликт.

Поредната разправия се случи между певицата и Жени Калканджиева, а поводът - новата седмична мисия на звездите, в която те са в ролята на селскостопански животни, пише bliasak.bg.

В разговор с Линдарева и Тити Папазов шефката на Visages не скри раздразнението си от Воче. По думите на Жени Камелия е най-мрънкащият Съквартирант, като дори бие в това амплоа глезли като Зорница и Кучкова.



Разговорът се случи в ТВО-то, на който стана свидетел и самата певица, което определено не й се понрави. Камелия побърза да се нацупи, заявявайки, че не желае да е в подобна компания, а предпочита да се изкъпе и да си легне. Жени само това и чакаше и я провокира с думите „махай се“.

Разбира се, хапливите коментари дадоха начало на поредния скандал, в който жените не спряха да се провокират. Камелия призова Жени да лекува страстта си към чашката, докато Калканджиева я помоли да се обърне към психолог, който да излекува нервните й изблици.