„Бяхме много щастливи! Много се обичахме буквално до деня, в който не научих истината – че съпругът ми ме е лъгал месеци наред“, с тъга и сълзи в очите разкрива Жени Калканджиева.

Тези дни тема номер едно на светските медии е раздялата й с Тачо, но самата Жени в развода си не вижда нищо неестествено или повод за драми.

„Причината за раздялата ни е банална и често срещан житейски проблем – мъжът ми е имал паралелна връзка“, спокойно говори Калканджиева за случилото се.

Охотата, с която тя слага точка на брака им обаче, далеч не е повод за съмнения в липса на любов. Напротив! Жени казва, че още обича Тачо и може би дори някъде дълбоко в нея има място за прошка.

Но не е от жените, които ще се тръшкат и ще се борят за една изчерпана връзка. На 1 септември документите за развод ще бъдат подадени.

Отношенията им са „на кантар“ от няколко месеца насам.

Бурни скандали и викове огласявали дома им. Вместо да обръща повече внимание на детето и съпругата си, Тачо се прибирал вечер късно и прекарвал времето си в интернет.

*Тачо с новата си любима

„Той е повече домошар, иска жена, която да го обгрижва, да е домакиня. Но аз имам много ангажименти. Може би затова потърси любовта на друго място“, смята една от най-красивите жени у нас.

И така, докато един ден „доброжелателка“ не подшушнала на Жени за изневерите на мъжа й. Калканджиева веднага поискала обяснение, а Тачо с наведена глава признал и си изнесъл багажа. Заживял при Зорница Линдарева.

Любовницата му. По ирония на съдбата, и тя е модел, а още по-жестокото е, че именно Жени я открива и я насочва към тази професия. За да може години по-късно Зорница да отнеме мъжа й.

Калканджиева не знае много подробности около връзката им – в никакъв случай не иска да се меси на Тачо.

„Това, че имаме брак, не значи, че съм сключила договор със сърцето му“, мъдро казва Жени и добавя: „Може да е нещо мимолетно, а може и да се окаже една голяма любовна история. Времето ще покаже…“