Драматичен обрат ще ни предложи „ВИП Брадър" в близките седмици - манекенката Жени Калканджиева ще изостави пред очите на цяла България съпруга си Стефан Манов - Тачо.

„Това е една от панделките на шоуто. Причината е, че любовникът й - бургаският бос от СИК Пламен Дишков - Кела, настоял Жени да обяви пред камерите, че се развежда с Тачо, за да начеше самолюбието си", обясни източник от продукцията, пише ''Всеки ден''.

В момента семейството е сред първите петнадесет участници в тв седянката. Според нашия информатор манекенката се оказала доста коварна - още като е подписвала договора си за влизане в шоуто, тайно от Тачо, се е съгласила да скандализира зрителите с „изповедта", че си тръгва от живота на своята половинка, за да пристане на бургаския вагабонт.



„Мъжът й не знае нищо, до последно тя не призна какво му готви. А той се надяваше, че ще възроди брака си", отсече запознатият с любовната драма.

Продуцентите пък ще се опитат да сложат още сол в раната с включването на новата участничка - Зорница Линдарева.

Рекламиращата се като моделка шафрантия доби популярност, след като мина през леглото на Тачо, което пък отприщи ада във ВИП семейството.

Пред свои познати обаче Стефан Манов бил категоричен, че отдавна е забравил за задявката. „Голяма работа, че съм спал с някаква там. Не съм горд и нося последствията, но семейството винаги ми е било най-важно!", категоричен бил бизнесменът.

*Пламен Дишков -Кела искал да начеше самолюбието си, като принуди Жени да изостави законния си съпруг пред очите на цяла България

Жени пък изобщо не се интересувала от напиращата за слава манекенка. „Тя беше наясно, че Зорница ще влезе, но хич не й дреме", ясен бе информаторът.

„Не мога да я мразя, защото не я познавам", обясни самата Калканджиева при влизането си в Къщата. Относно бъдещето си с Тачо тя уклончиво обясни: „Може да се преоткрием в шоуто, а може и да се разделим завинаги", намекна за неприятната си изненада шестата по красота в света, пише ''Всеки ден''.