Жени Калканджиева стана поредната звездна съквартирантка след Людмила Захажаева, която успя да вбеси Ели Гигова.

Досега богатата наследница на оръжейни бос Николай Гигов бе сред най-тихите и кротки участници в шоуто, но нервите й изглежда отслабнаха и все по-често избухва в Къщата. Повод да повиши глас й даде изказване на Калканджиева, с която отмаряха в двора под слънчевите лъчи. Двете си говореха за бъдещето и за мечтите си и миската сподели, че иска да е като Ели.

„Мечтата ми е да съм това, което си ти – богаташка по рождение и да не се налага да работя. Да мога да си живея спокойно и да купонясвам, а след като стана на 50, да пътувам непрекъснато”, заяви Калканджиева.

Признанието й обаче засегна Ели, даже я вбеси. Тя побърза да уточни, че животът й всъщност не е толкова розов и се е борила, за да постигне много неща. Гигова уточни, че за хората в Западна Европа именно това е стереотипът на мислене, но тя не смята за нормално да не се работи.

„Всеки трябва да се труди и да си плаща данъците. Не можем да говорим за богатство, а възрастните в България едвам да свързват двата края”, с тъга добави Гигова.