Известният изпълнител Константин сподели нови снимки от лятната си ваканция. На тях позират двете любими жени на певеца.

„Принцеси“, „Какви красавици само“, „Прелестни създания“, „Хубавици“, пишат форумци под кадрите, цитира kliuki.net.

Много от потребителите смятат, че дъщерята на Коцето е най-красива сред звездните деца у нас. Малката чаровница открай време е любимка на феновете на певеца. Дори щерката на Николета, която мнозина обявиха за втората Сури Круз, не успя да засенчи русата чаровница на Коцето.

Междувременно гордият баща и съпруг не пропуска случай да се похвали с жените на живота си. Константин редовно пуска снимки с тях, демонстрирайки колко ги обича.

Припомняме, че тримата заминаха за седмица на море, а певецът се отдаде на простичките радости да бъде баща и съпруг. Все пак изпълнителят не пропусна да заснеме и най-скъпите семейни моменти. Като любимото му занимание бе да снима двете си принцеси.

Почитателите на певеца заявиха, че дъщеря му все повече заприличва на майка си и е станала истинска госпожица. Надя също отнесе редица комплименти, че от ден на ден заприличва все повече на момиченце.

В публичното пространство упорито се шушука, че щастливите съпрузи смятат да подарят на малката Мариана братче или сестриче. И че певецът се надява този път да се сдобие със син.