Цеци Красимирова и Светлана Василева  са си разменили обидни думи във връзка с единственото нещо, което ги свързва, а и разделя – изпълнителният директор на ПФК „Левски” – Георги Иванов – Гонзо.

Конкретните реплики не са добре чути от присъстващите в столичен клуб, но две обидни подмятания са били произнесени достатъчно силно в момент на непреодолим афект – „проститутка” и „дърта жена”.

След като били изчерпани словесните аргументи, на помощ дошли и бойните умения, пишат от kliuki.bg

Двете дами, вместо да танцуват, започнали да се заяждат, така, както се били разположили в едно от ВИП сепаретата на тузарското заведение.

Макар двете да са се засекли съвсем случайно, конфликтът не личало да е случаен. Двете съпернички не били равностойни в дуела.

В жертва се превърнала Цеци Красимирова, която била ступана от Светлана. В ролята на решаващи доказателства за правота в спора между двете прелестни дами влезли шамарите, повечето от които отнесла синеоката Цеци. Макар плеймейтката

Светлана Василева да излязла победителка в импровизирания двубой, свидетелите на сценката са на мнение, че гледката била грозна и неподходяща за фините създания, която са я спретнали.