Бившият супермодел Жизел Бюндхен направи неуспешен опит да се скрие от папараците на влизане в известна пластична клиника в Париж.

Но вместо това тя се наби на очи и стана обект на посмешище.

Случката станала на 15 юли, но снимки се появиха едва тази сутрин в "Дейли Мейл".

От кадрите се вижда как Бюндхен излиза от черния си Мерцедес и се насочва към клиниката. С нея е малката й сестра Рафаела - също облечена в бурка. Въпреки че двете са се скрили изцяло с традиционното мюсюлманско облекло, няколко набиващи се неща ги издават.



На първо място присъствието на личния шофьор на Бюндхен, който е неотлъчно до нея в последните 5 години. Само няколко дни по-рано тя бе забелязана отново в Париж с него и същия автомобил на излизане от търговски център.



Най-комичното е, че Жизел и сестра й носели отворени сандали, които са строго забранени за мюсюлманките. Освен това Франция забрани носенето на бурки на обществени места през 2010 г.

Според местната преса двете сестри претърпели среднощни процедури и напуснали клиниката на другия ден. Запознати твърдят, че Жизел се е подложила на процедура за повдигане на бюста и освежаване на околоочния контур за около 11 хиляди долара.



Изповядващите религията се възпротивиха на поведението на манекенката, според които тя "използва нещо свято за лоша цел". Жителите на френската столица също са ядосани, заради това, че бурките вече са забранени.