В събота, фънк и соул дивата Жизел Смит представи уникална компилация за първи път пред българска публика в столичния клуб Mixtape 5.

Космополитната британска изпълнителка пристигна в България, придружена от култовия DJ Дом Сервини и от виртуозния перкусионист Бенджи Бутон, за да стане част от представянето на най-новия вкус на ABSOLUT VODKA.

Гостите на екзотичното парти опитаха за първи път неповторимия ABSOLUT WILD TEA, обединяващ мистерията на Далечния Изток и изтънчеността на Швеция в различни вариации, както в чистия му вариант „on the rocks”, така и в съчетание с много от любимите коктейлни съставки – плодови сокове и освежаващи напитки.



Събитието стартира с уникална по рода си дегустация на коктейли, която беше умело проведена от Део. С присъщото си чувство за хумор, пред подбраните гости той демонстрира впечатляващи познания и ловки умения при приготвянето на неустоими екзотични напитки.

В късните часове, кадифеният глас Жизел Смит, позната още като „Златния глас на фънка”, буквално разтърси гостите на ABSOLUT WILD TEA PARTY. Британската фънк прима беше за първи път у нас, специално за да се включи в събитието на шведския супер бранд.

Феновете на фънк и соул музиката, научават за Жизел още преди няколко години, когато парчето й “Working Woman” завладява Европа и САЩ буквално за една нощ. Чувственият й и кадифен глас, наред със смайващо високият й диапазон, бързо се превръщат в запазена марка – нещо, на което се насладиха и всички присъстващи на партито.

Завладяваща и екзотична, певицата съчетава по неповторим начин характерната за севера абсолютна взискателност към детайла, и съзерцателната източна чувственост. Доказателство за това са твърдото и непокорно звучене на “Gonna Get You” и нежното и изкусително “Coffee High”.



Припомняме:

ABSOLUT VODKA е един от най-големите примиум брандове сред спиртните напитки в света и се разпространява на 126 пазара. ABSOLUT VODKA достига продажби до 11,7 милиона девет-литрови каси през 2008 (99,7 милиони литра). На ден се произвеждат 600 000 бутилки ABSOLUTVODKA. Всяка една от тях е създадена в град Охюс, намиращ се в Южна Швеция. От юли 2008 година ABSOLUTVODKA става част от PernodRicard, които притежават едно от най-престижните портфолиа с алкохолни напитки в света. Pernod Ricard e член на социални организации, подкрепящи умерената консумация на алкохол.

Научете повече за отговорното консумиране на www.konsumirai-otgovorno.bg.