Георги Велизаров, студентът, който преметна цяла България като Джони Деп, иска да играе в екшън със Стивън Сегал.

Той пише стихове, подготвя и книга. Мистериозният клонинг на карибския пират всъщност изигра перфектно ролята си в рекламна кампания на сайт. Това разбра "Стандарт", след като се свърза със сценаристите на истерията "Джони Деп в България". Това са хората от продуцентската компания "24/7".

"Ние наехме Жоро. Той беше главен герой в реклама на сайта summershot.net, която измислихме. На снимките, които всички медии пуснаха, нашият Джони Деп носи тениска на сайта", каза пред "Стандарт" мозъкът на рекламната кампания Калоян Лалев, който е управител на компанията. Въпросният сайт summershot.net си поръчал атрактивна реклама на пиарите и те решили да разиграят цялата шантава история заедно с българския Джони. До вчера на страницата на сайта течеше обратно броене, което известяваше, че на 20 август съдържанието ще стане достъпно.

Със сигурност случилото се е най-оригиналната реклама на сайт, правена някога в България. Визитата на Джони Деп, "отсядането" му в хотел "Приморец" в Бургас и "срещата" с Летисия Каста стана тема номер едно тази седмица, отъркаля се като снежна топка през всички медии и предизвика еуфория сред феновете на звездата.

Кметът на Бургас Димитър Николов дори беше оставил книга, посветена на известните личности, идвали в морския град, където Джони да се подпише. Първите съмнения обаче започнаха след снимки на клюкарския сайт radar-online.com, които "Стандарт" публикува.

Те бяха от 15 август и се виждаше, че Джони Деп всъщност е на Хаваите със семейството си, без изобщо да подозира, че една далечна източноевропейска страна изтрещява покрай слуховете за неговото пристигане. Едновременно с това статия на електронния сайт "Всеки ден" напипа горещата следа, изразявайки опасения, че Джони всъщност е някой друг, и на всичкото отгоре рекламира сайт.

Българският Джони Деп вчера не вдигаше телефона си. Той се беше покрил. От Нов български университет казаха пред "Стандарт", че също го издирват и искали да се чуят с него, понеже много вдигнал рейтинга на университета и ги зарадвал. От "24/7" обаче съобщиха, че Жоро няма да се покаже, докато сайтът, който рекламира, не тръгне, тъй като е подписал договор за конфиденциалност.

Мистичният Жоро Деп обаче е имал една изява пред медиите в интервю за електронния сайт Октопод.бг от началото на лятото. От там казаха, че са го срещнали на площад "Славейков" през юни, заприличал им адски много на Джони Деп и решили да го интервюират.