Невероятната прилика между вече попорасналия син на фолк дивата Кали с вече покойния шеф на ВИС 2 Георги Илиев разбуни духовете.

Синът на поп фолк певицата Кали Жорко е пълно копие като външна прилика на покойния шеф на ВИС-2 Георги Илиев. Говори се от години дали Главния е само кръстник на детето, или е негов баща. Много хора си задават този въпрос, откакто детето се е родило, но самата майка не дава отговор на въпроса. Кали, естествено, отрича това и го намира направо за абсурдно.

Тя твърди, че баща на малчугана е Иван Димитров, който обаче не желае да става по никакъв начин публична фигура. Никой обаче до момента не е виждал човека, за който се знае само, че е търговец на алкохол. За снимките, които някои медии разпространиха и на които действително се вижда прилика между нейния Жорко и Главния, пайнерката обяснява, че много хора си приличат по този начин, пишат от chudesa.net, цитира kliuki.bg.

Слуховете, че певицата ще ражда от Георги Илиев, тръгнаха още докато тя беше бременна. Причината бе в това, че изпълнителката доста дълго време поддържаше топли отношения с хаджийския бос. Щом като стана ясно, че чака дете, Кали изпадна в неловка ситуация. Певицата избягваше всячески въпроса за бащинството на бебето си и твърдеше, че не иска да разкрива имена, защото не живее с таткото и не се знае как ще се развият отношенията им.

Изпълнителката твърди още, че е кръстила сина си не на Боса, а на Свети Георги, за да може винаги да е победител. ''Ако по нещо синът ми прилича на Георги Илиев – то това е неговата обаятелност'', твърди Кали и не се интересува от това, което мислят или твърдят хората. Самата тя наскоро призна, че Георги Илиев й е помогнал финансово, а тя по-късно му е върнала парите. ''Лошото момиче на фолка'' обаче категорично отрича някога да е имала сексуален контакт с него.