Актрисата Теодора Духовникова разкри, че журналист е преписал неин текст, публикуван в социалните мрежи, и го е представил за свой.

Звездата от „Вездесъщият“ и „Дъвка за балончета“ призна, че и тя е ставала жертва на поругаване на авторското право, като уточнява, че би потърсила правата си в съда. Не го прави, защото самата тя не е журналист, а по думите й написаното във Фейсбук няма такава морална и емоционална тежест за нея. „Много хора ми писаха да направя нещо и аз направих – стана ми адски мъчно за тоя човек.

Представям си колко жалко трябва да се чувстваш, докато преписваш чужди думи и отдолу подписваш клетото си име. Това със съжалението към човека, нали, само защото не съм “ журналист” и не си изкарвам хляба с писане. Защото иначе, ако бях журналист и си изкарвах хляба с писане, щях да го съдя“, категорична е Духовникова пред „Егоист“.

Духовникова: Преборих рака!

Към момента актрисата радва зрителите на „Откраднат живот“, след като съвсем наскоро се присъедини към звездния каст на медицинската драма. Във връзка с ролята си в сериала тя призна, че се е преборила с рак на гърдата. Това е първият път, в който звездата говори публично за това.

„Толкова много пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това отдавна не ми е интересно. Темата за рака на гърдата, обаче, ми е много важна и много лична. Имам такъв случай в семейството, самата аз преживях наскоро този кошмар. Слава на Бога с добър край.“, призна Духовникова.