В навечерието на Нова година зимата ни дарява с бяла премяна и изкушава с пухкавия бял снежец, който се сипе на парцали.

Не е тайна, че много от звездите на телевизия “Планета” имат зимни хобита и когато натрупа сняг, те не чакат, а грабват ските или сноуборда и се впускат в снежни приключения.

Лазар и Денис тази година изпревариха всички свои колеги, публикувайки снимки, разкриващи техните зимни изкушения. Лазар с присъщото си чувство за хумор публикува забавен фотос от зимната пързалка с пост:

“Оп, един троен тулуп…”
Денис пък в момента се радва на своята зимна ваканция на Пампорово. Той се е отдал на своето хоби, а именно карането на сноуборд и по всичко личи, че се справя доста добре.



Почитателите на двамата изпълнители могат да ги гледат в Празничната Новогодишна програма “Нощта на звездите”, която стартира 30 минути след полунощ на 1 януари 2017 година. Лазар ще зарадва своите почитатели с два от актуалните си хита - “Ще ме помниш” ft. Цветелина Янева и “Няма такава любов”.



За доброто настроение на зрителите на телевизия “Планета” в Новогодишната нощ пък Денис ще представи най-новото си парче “Кибрит”, което определено пали горещи страсти.