Черната Златка проклина деня, в който реши да се занимава с благотворителност.

Цицорестата бургазлийка основа фондация в помощ на нуждаещите се, но от активността си само трупа негативи. Последният от тях бе съмнението, че Златка е бръкнала в касата с дарения, за да покрива личните си разходи, пише в. "Уикенд", цитира .

Разкритието за пишман благотворителните акции на брюнетката тръгна от един от нейните почитатели във Facebook. Именно там бургазлийката най-често се опитва да привлече дарители за своите кампании в помощ на нуждаещите се. Наблюдателният фен хваща, че Златка е превела по-малка сума на сметките на две деца, за които в момента събира пари. А разликата се оказа почти половината от обявеното.

"Браво! Похвално е това, което правите! И все пак искам да попитам: обявихте събрани 1080 лева. Разделено на две, това е равно на 540 на дете. Вие качвате бележки за 606 общо лева?! Не ми излиза математиката, явно нещо не знам! Освен това дарителските сметки са освободени от такси във всяка една банка, така че е било излишно да заплащате такса за превод! Ще очаквам решението на задачата! Нека да е ясно!", написа почитателят на Златка и с това си навлече гнева на останалите й поддръжници.



Силно притеснена, бургазлийката влезе в обяснителен режим, за да уточни къде е отишла разликата от почти 40% между събраните средства и дарените. В типичния си стил Златка не пропусна да отбележи, че целият свят е срещу нея и добрините й не се забелязват. Никой не отчитал огромните й усилия да помага на хората.

"Един човек, който е собственик на фондация, се самоосигурява и има счетоводител и други разходи като гориво, примерно. Какво ще стане, ако за всяко нещо, което правя, вадя от себе си, а почти винаги така става? Аз също мога да правя тези сметки", отговори на атаките Златка.