Моделката Златка Димитрова изключително развълнувано сподели съня си от снощи със Съквартирантите, в който се оказа, че бившата й половинка Благой Иванов - Багата я целунал.

Бургазлийката разказа, че в съня й двамата били капитани на два отбора, като задачата, която им поставил Big Brother била да орат нива. Как точно са се справили с работата Златка не успя да се сети, но ясно си спомня за целувката, която Багата й лепнал по бузата, пише bliasak.bg.

"В един по-мъничък хол сме и кулминацията идва. Аз съм седнала на един фотьойл и гледам едно видео, което са ни предоставили. Над мен идва Благой, аз само вдигам глава и той ме целува по бузата. Аз не мога да повярвам и му викам: "Какво правиш?" Станах и той ме прегърна през кръста, и аз го прегърнах през кръста... и двамата сме с очила, забележете, моля ви се, и това беше, прегърнахме се, допряхме си лицата и си викам: "Не мога да повярвам, че това нещо стана." И така ми свърши сънят", с усмивка на лице сподели Златка Димитрова.

По всичко личи, че старите чувства на моделката към Багата все още не са угаснали напълно, макар че двамата вече от две години не са заедно и всеки от тях има нова връзка.