Победителката във вип сезона на "Биг Брадър" Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, продължава да защитава Боби - момчето, заради което игра и спечели в шоуто.

Борис Христов преживява тежка катастрофа, която го оставя инвалид, Златка влезе в риалитито с каузата да му помогне отново да се изправи на крака.

Преди дни Гергана Йорданова, сестрата на Кирил, един от загиналите при катастрофата с участието на Боби, обвини парализирания млад мъж, че той е виновен за гибелта на брат й.

Плеймейтката реши да защити доброто име на Боби и публикува във Фейсбук неговия разказ за катастрофата.



„Историята на Боби от първо лице, единствено число. Всичко, което ще прочетете в следващите редове са абсолютно и напълно негови думи. „ Злати ми помага като популяризира с всички сили кампанията ми. Моето състояние е наистина тежко.Не мога да се храня нормално, не мога да ходя до тоалетна сам, не мога самостоятелно да пия вода, не мога нищо, което един физически здрав, нормален човек умее. След катастрофата, която преживях, сестрата на загиналото момче се обади на майка ми, пожелавайки й успех в борбата за моя живот, защото по същото време аз съм бил в кома. Брата на същото момче също ме е навестил с пожелания да се оправям по-бързо. Късно започнах да говоря за истината около катастрофата, защото самия аз не знаех подробностите. Лекарите са ги пазили в тайна, заради разклатеното ми състояние. Напоследък чета болезнени неща по медиите. Като например, че майка ми пращала SMS-и на родителите на загиналото момче, за да ме подкрепят – това не е вярно. Те от своя страна, след шума, който се вдигна около кампанията, започнаха да злословят и да казват, че съм убил тяхното дете.А допреди това ми желаеха здраве... Не съм го направил, нямам никаква вина! Експертизата сочи, че съм карал със скорост по ниска от 60 км/h. Всички тези думи не са оправдания, а просто истини, защото се изписаха ужасни неща. Всеки Божи ден страдам за Кирчо (загиналия), но и всеки Божи ден се моля на Господ за сили, защото ми е дал втори шанс за живот и трябва да се преборя да го имам”. Това сподели Боби.

Той е същински сървайвър. Останал е жив след поредица усложнения, които са възниквали едно след друго. Той изтърпява голяма наказание – 4-та година е вече на легло и е претърпял 7 тежки операции, значи ли, че не заслужава нормален живот, значи ли, че историята му трябва да има тъжен край ?! Нали Господ ни учи на вяра в доброто и състрадателност?!".