Златка Димитрова за пореден път доказа, че от някогашното лекомислено момиче не е останала следа, а самата тя се е превърнала в разумна зряла жена, която държи на семейните ценности и морала.

Сега розовите копнежи на плеймейтката са изпълнени с мечти за стабилно семейство и деца, както и професионална реализация в журналистиката.

Само допреди няколко месеца Златка не пропускаше всеки шанс да скандализира обществото, с което си спечели милиони критики и заклети врагове, пишат от Skandalno.net

След скандалното участие във „ВИП Брадър” обаче тя преживя пълна метаморфоза и окончателно се раздели с имиджа на морска нимфа.

Виновен за това е годеникът ѝ Миро който доказа, че и в днешно време има рицари, готови да извършат всякакви подвизи в името на своята дама.

Въпреки цялото щастие, което се изсипа върху нея в последно време, Златка не се заблуждава и твърди, че идеалният мъж не съществува.

Според нея всеки човек си има предимства и недостатъци, а всеки който твърди обратното навярно страда от някаква болест.

„Мечтая да имам любящ мъж, с който да преживяваме лудо всеки ден. Искам и две деца, здраве и щастие на своето семейство и приятелите си. Напълно се отказах от всички скандали и желая да имам човек, на когото да се опра, да се разбираме и да ме обича”, сподели Златка Димитрова.