"Искам да имам и момиченце! Мечта ми е и ще бъда още по-щастлива, ако Миро-младши си има сестричка."

Това сподели пред "България Днес" Черната Златка. Отличената за майка на годината брюнетка е категорична, че не иска малкият й син, който днес навършва пет месеца, да остане само дете в семейството.

"Спя по 5-6 часа. Все не мога да си доспя. Буди се всяка нощ за храна, но скоро ще се регулира режима като при всички деца. Вече му никнат първите зъбки и определено е от по-неспящите бебета. Калявам го с разходки в Южния парк най-вече, а като се стопли времето, ще е още по-хубаво. Уморена съм, но щастлива и удовлетворена", разказва плеймейтката и добавя, че малкият Миро не си падал по биберона и премахването на залъгалката ще бъде по-безболезнено и спокойно от обикновено.



Често сутрин Златка взима Миро и посещават болницата за консултации и профилактични прегледи. Смяна на памперси, разходки и постоянни грижи са ежедневието на моделката.

"Приоритетите с годините стават съвсем други. Снимането в клипове, моделството и публичните изяви като цяло не ми липсват. Всичко е с времето си. И без това с таткото Миро сме домошари и това не ни пречи", споделя Златка Димитрова.



Въпреки това майката успешно съвместява грижите за семейството си, контактите с приятели, фитнеса и благотворителната дейност.



"Бебето вече си е малко човече, усеща нещата, усмихва се. Бащата също е добре и се грижи по чудесен начин за нас. Да сме живи и здрави, Божа работа е след време да се увеличим с още едно малко човече", сподели Злати.