Плеймейтката Златка Димитрова вече мисли за семейство.

Начинаещата актриса не крие, че иска да стане майка и дори обмислят тази възможност с гаджето си Миро.

„Мислим за наше семейство с Миро. Искам дете, вече съм на 29 години“, признава моделката. Засега обаче и двамата са се посветили изцяло на работата си и не бързат да стават родители.

След трудните периоди, през които двамата минаха Златка вече обмисля идеята за семейство. Миро дори се разведе със съпругата си заради нея.

Засега обаче при цялото им желание, не бързат да станат родители. „Оставили сме нещата на течението, все още не работим по въпроса“, призна Димитрова.

Тя и любимият й ще работят усилено това лято. И двамата са категорични, че сега да натрупат повече пари е по-важно от почивката им.

Все пак и тази година моделката ще почива, но не на Слънчев бряг, а в семейните бунгала в Созопол. Тя продължава да води за тях дела с бизнесмена Николай Банев.

Освен, че усилено снима новия си филм „Корпус за бързо реагиране 2“ Златка се е отдала и на активна благотворителна дейност. Димитрова планира през септември да открие благотворителна фондация за подпомагане на хората в неравностойно положение.

„Все още не съм мислила за името и точната насоченост на фондацията, но през есента тя ще бъде създадена“, категорична е плеймейтката, пише hotarena.net.