След като преживя трусове във връзката си с любимия мъж Мирослав и изгуби чаканата им обща рожба, Златка Димитрова демонстрира мислене на духовно извисен човек.

От щурата плеймейтка, която говори каквото и падне, днес Злати е жена, преценяваща всяка своя дума. В профила си в "Фейсбук" тя пусна заредено с позитивизъм послание към своите приятели, с което им благодари за великолепно прекараното време заедно по морето.

"Скъпи приятели, моето лято е почти на своя финал. Работните ангажименти и бързите темпове на живот в столицата ме зоват. Искам да благодаря на всички мои близки приятели, които помогнаха да напиша красивата история на лято 2015. Създадох наистина красиви спомени и изживях невероятни и зареждащи моменти, които ще ме поддържат усмихната още дълго време.



Надявам се и вие да сте откраднали малко време за себе си и да сте преживяли запомняща се ваканция. Да сте се понесли на гребена на вълната на вдъхновяващите емоции и да не са ви останали места, на които да не сте имали пясък. Бъдете здрави и одухотворени. Лятото свършва, но идва следващото.

Животът е очакване. Последни морски целувки от мен. И наесен с песен...", завърши загадъчно поста си Злати.