Всеки иска да те прегази и да бъде над тебе. Аз съм Пепеляшка. За мен няма значение, че съм плеймейтка.

Това заяви Черната Златка Димитрова в предаването "Директно Карбовски" на Нова тв, пише БЛИЦ.

Абсолютни щуротии са, че имам кокоши тръни на краката. Няма да се женя за Багата /Благой Иванов-Багата, бел.ред./, категорична бе плеймейтката. Тя призна, че в гърдите си има 840 кубика силикон. Не е много, нормално е. Това което съм направил авърху себе си е добре за моето телосложение, коментира тя.

Не съм била в легло заради кариерата си, само с Благой съм, каза плеймейтката. Всеки влиятелен мъж винаги иска една хубава жена да мине през леглото му, но при мен удрят на камък, разясни тя. Христо Сираков не ме е свалял, заяви плеймейтката.

С никого не съм във война, медийна измислица е че съм във война с русата Златка. Не съм дребнав човек, никога не влизам в конфликти. Както Райкова е индвидуална за себе си, така и Димитрова е една. Тя си има сватбена агенция, мен ме вълнува телевизията и участията.

Защо не слагат под общ знаменател Джоли и Анистън, те също са имали един и същи съпруг, попита Черната Златка.

Тя обяви, че от 8-9 години нейният баща Димитър, който еболен от рак, се съди с олигарха Николай Банев за терен на Каваците.

Винаги ще заставам зад родителите си, ще се преборя за земята. Важни са фактите и доказателствата, че това място е наше. Защо хора с повече пари от моето семейство трябва да имат власт, разпали се Димитрова.

По думите й една от причините баща й да е болен, и именно делото с Банев.

Искат да вземат една земя на баща ми на Каваците. Моят баща има нотариален акт. Точно до морето е. Аз съм човек, който си знае правата, отсече Димитрова. Арестуваният преди дни Атанас Вълков е съдията, на първа инстанция той реши че губим, каза Черната Златка.

Не познавам Банев – дано да е свестен и да ме разбере – нека да остави баща ми на мира, призова хубавицата.

Диета беше причината да вляза в болница, откриха ми и оброкачествени образувания, туморчета, които премахнаха, каза Златка. Предстоят й контролни прегледи.

Имам си проекти занапред, каза плеймейтката и се похвали, че отскоро е дипломирана финанситка в родния си Бургас. Тя уточни, че някои от проектите й не са свързани с България. Аз съм много разочарована от България, хората от висшето общество са гадни, повярвали са си, алчни са, коментира тя. Взех решение да напусна страната, обяви Димитрова. По думите й България е красива държава, но имало много злоба и неуредици.