Макар че Миро не е човек, който показва чувствата си, не говори много, но когато вижда, че любимата му жена Златка е разстроена, се натъжава и се опитва със сърцето си да я утеши.

„За мен е особено важна подкрепата ми от близките ми хора – казва Златка. - Със сестра ми преди нямахме кой знае колко близки отношения, а сега сме неразделни. Откакто се случи това с мен, се сближихме много, чуваме се всеки ден, говорим си някакви наши неща... Явно такива трагични случки в живота на човек са способни да преобърнат взаимоотношенията му с околните. Смятам, че и с Мирослав стана така. Усещах, че това нещастие или ще ни сплоти още повече, или ще ни раздели. За нерадост на някои хора се случи първото. Наскоро пак имаше спекулации, че сме се разделили, че се върнал при бившата си съпруга. Но е факт, че сме си заедно, обичаме се и се разбираме“ - радва се Злати в новия брой на списание Story, пише bliasak.bg.



И допълва, че тяхното семейство е като всички останали – „няма къща без комин“ и има от всичко по малко – наред със страхотните моменти могат да се сдърпат и да избухне скандал.

„Аз познавам Мирослав вече от 4 години и половина, от 3 живеем заедно и смея да кажа, че доста се е променил. За рождения ми ден ме изненада с огромен букет рози. За празника си мечтаех за точно това – за един огромен букет цветя. И го получих с изненада - по куриер, докато бях във фризьорския салон. Миро не е от романтиците и не е правил такова нещо досега за никоя друга жена, с която е имал отношения. Знам го със сигурност и това по някакъв начин много ме ласкае. Опитва се да бъде, ако не романтичен, то поне уважителен, да направи нещо, с което да се почувствам специална. На 8 март тази година също ми подари цветя, а преди не се сещаше. Забелязал е, че на мен тези малки жестове, като цветята например, ми правят голямо впечатление“ - разказва Златка.

Тя обаче не изисква и никога не е изисквала от половинката си 24-часово внимание, защото всеки си има своето ежедневие. Спокойна е, че двамата с Мирослав си вземат своето време, почти всяка вечер са заедно, също и през уикендите.