"Изморена съм, но много щастлива! Бебето плачеше много, но когато го притиснах на гърдите си, веднага се успокои и спря."

Това сподели Черната Златка часове след като стана майка.

Вчера сутринта плеймейтката даде живот на малкия Миро. Лекари от частна столична болница извадиха бебето със секцио.

"Събрахме се и тримата след раждането, приятелят ми Миро също беше. И той е много щастлив и стяга голям купон с приятели и близки. Аз ще остана в болница под лекарско наблюдение поне още 3-4 дни. Сега трябва да си почивам", сподели щастливата майка само час след като дългоочакваната вест вече бе налице.

Както Златка беше обещала, детето ще носи името на своя баща, пише "България днес".



"Дадох живот и моят живот се преобърна. Сърцето ми е пълно с любов. До днес съм била дъщеря, любима, сестра, приятелка, но вече съм преди всичко мама! Благодаря на Господ и на всички, които ми изпращаха положителната си енергия!", заяви Златка Димитрова.

През следващите няколко дни бебето ще бъде отделено от майка си, каквато е нормалната процедура. След като Златка бъде изписана от болница и се прибере вкъщи със сина си, ще се посвети изцяло на грижите за него, сподели пред медията ни майката.

"Ще ми помага в грижите най-вече майка ми. Ако имам нужда, ще взема жена, която да помага, но детегледачка със сигурност няма да наема. Сестра ми няма да може. Тя си е в Бургас и има своите ангажименти - съпруг, две деца, две кучета. Чувствам се спокойна и се надявам да бъда добра майка. Приятелките ми казват, че ще се справя добре. Мога да кажа, че имам малък опит с децата на сестра ми, за отглеждането на които съм помагала", сподели с развълнуван глас плеймейтката.