"Не очаквах Нанси да стане победителка в конкурса "Мис България". Тя не е типичната миска за подобен род конкурси. Момичетата, които заслужаваха короната, са нейните две подгласнички Джулия Стоянова и Даниела Неделчева."

Това заяви ексклузивно пред "България Днес" плеймейтката Златка Димитрова.

"Повечето участнички бяха едни момиченца, които се различаваха от зрелите участнички от предходни години", добави Черната Златка.

Голяма част от коментаторите в социалните мрежи са на същото мнение като плеймейтката - според тях Нанси има типична красота и по нищо няма да се открои на финала.

Според Златка формата на конкурса не е трябвало толкова да наподобява "ВИП брадър".

"Не мисля, че е редно до такава степен да се оприличава на риалити шоуто, със същите мисии и състезания. Но пък, от друга страна, така конкурсът изглеждаше много по-забавен", допълни чернокосото изкушение.

На въпроса дали е съгласна с пластичните интервенции на участничките, чернокоската отговори:

"Аз съм изцяло за! Всяка една жена избира как да изглежда и по какъв начин да поддържа визията си".

В публичното пространство се коментира, че новата Мис България няма никакви пластични операции, но има друга пречка - голяма татуировка във форма на цветя на гърба си.

Това може да й попречи да участва в най-престижния конкурс за красота - "Мис Свят". В официалните правила на формата пише, че кандидатките за титлата "Мис Свят" не трябва да имат "видими белези по тялото и татуировки".

"Ако трябва да сравним Нанси с миналогодишни победителки от ранга на Теди Бургазлиева, Жени Калканджиева, Славена Вътова и Виолета Здравкова, то новата миска няма нищо общо с тях и не им е на нивото", завърши Черната Златка.