Моделката Златка Димитрова и певицата Бони решиха да споделят своя опит с връзките с женени мъже на представящата се за любовница на немски принц Софи, чието истинско име е Камелия.

"Аз съм го минала т'ва и съм осъзнала, че е грешка", беше краткият, но категоричен отговор на Бони.

"Не ми е лесно, защото нали знаеш като се намесва сърцето и на някакъв друг етап е вече взаимоотношението. Каза ми, че на Коледа и Нова година ще бъдем заедно, излъга ме", сподели Златка Димитрова, пише bliasak.bg.

"Ти сигурна ли си, че го обичаш?", зададе на свой ред въпрос Камелия, която в реалния живот е половинка на певицата Люси Дяковска.

"Да, обичам го, но тази обич вече взе да се превръща в нищо. Не ми е цел да бъда с него, аз искам да бъда с него, не, защото е женен и това го прави някак по-пикантна плячка за мен. Напротив, аз не го считам така", обясни още моделката.

Запитана дали все пак любимият й Миро я предизвиква по някакъв начин, Златка Димитрова заяви:

"Да, идва при мен, остава при мен, прекарваме уикенди заедно. Постоянно ме води извън България и в къща, където е била и неговата жена. Той спира да я води поради причината, че аз съм с него. И аз му казвам от друга страна, че той не е прав нито спрямо нея, нито спрямо мен и трябва да вземе някакво адекватно решение. На последната ни среща той каза: "Не мога да те оставя, не мога да си представя, че не мога да те чувам, не мога да те виждам". Но пък аз му казах, че не мога така да продължавам, щото в крайна сметка и там не е прав, и тук не е прав".