Феновете на Златка Димитрова полудяха!

Почитателите на чернокосата фурия са убедени, че плеймейтката е участвала в порно филм и е звезда в порноиндустрията.

В хард порно филмче в рамките на 25 минути брюнетката се раздава като за последно на надарен негър. В сложни маневри и изтощителните игри й помага знойна обиграна мулатка.

„Това не съм аз”, отрече Черната Златка пред „България днес”, пише kliuki.bg. Плеймейтката призна, че с жената от видеото доста си приличат, но самата тя никога не би се снимала във филм за възрастни.

„Прекалено консервативна съм в това отношение, с Благой не сме си правили дори домашно видео”, разкри Златка Димитрова, за разочарование на мъжката аудитория.

Плеймейтката каза, че преди време е отказала дори на „Пентхаус”, които са искали да й направят по-провокативна сесия с актови снимки, а какво остава за хард порно.

Факт е, че Златка Димитрова се снима в много еротични фотосесии, в Интернет има нейни клипчета, които не се препоръчват за лица под 18-годишна възраст. Но всичко е в рамките на добрия тон и софт еротиката. Освен това красавицата е обвързана с Благой Иванов. Той в момента е в САЩ и Златка признава, че се чувства доста самотна...