Красавицата си пусна снимки от ваканция край морето.

Плеймейтката, която в момента снима „Корпус за бързо реагиране“ 2, сподели, че няма почти минута спокойствие за релаксация.

През последните седмици Златка усилено снима и сцени от новия си филм. Заради лентата на красавицата й се наложи да обиколи половин България, а самата тя признава, че усилената работа я съсипва.

Въпреки това плеймейтката обожава да се снима и независимо от тежкия график с охота застава пред обектива. Тази събота обаче Злати реши да си вземе заслужена почивка.

„И моя ред дойде за малко почивка, но от утре се започва отново снимки:)“, сподели моделката. Тя замина край морето, където се възползва от възможността да разпусне малко преди натоварената си програма.

Златка не пропусна да се похвали и с новата си фигура на плажа. Напук на усилните диети, моделката се е позакръглила напоследък, но това определено й отива. Форумци в мрежата заявиха, че лекото коремче и закръглените бедра й придават по-женствено излъчване.

За разлика от преди, когато покрай упоритите си диети и тренировки бе заприличала буквално на скелет и плашеше дори най-верните си фенове, пише kliuki.net.