Черната Златка обмисляла да примами крадците на БМВ джипа си, като им обещае страстен секс в замяна на автомобила.

Това издават приятелки на тъмнокосата прелест, пред които тя споделила за намеренията си.

Коварната Злати обаче съвсем не възнамерявала наистина да ощастливи вагабонтите, а само да ги подлъже да разкрият самоличността си и после дупе да име яко, пише skandalno.net.

Първо щели да ядат сериозен бой от мутрите, след което сами щели да искат да се предадат на официалните власти.

Според една от версиите, бившата манекенка скроила шапките на крадците минути, след като разбрала за изчезването на скъпия си автомобил.

Първоначално, тя се обадила на своя свръзка с шефовете на подземния свят, пред когото ревнала с пълно гърло за помощ. Човекът я успокоил и обещал, че ако планът й успее, джамбазите ще бъдат добре подредени.

След това сирената от Бургас се ожалила и в полицията, откъдето естествено също й обещали пълно съдействие.

За жалост, блестящият план на Черната Златка се провалил по една или друга причина. Той обаче дал повод на нейните врагове да говорят, че и в главата си има силикон, вместо мозък. Те коментирали, че на света няма толкова наивни бандити, които сами да паднат в капана.

Мнението им обаче било оборено от опитни полицаи, които през дългата си служба ставали свидетели на какво ли не. Ченгетата похвалили Златка за идеята й и били категорични, че тя самата нямало как да се справи по-добре с възникналата ситуация.