Златка и проф. Божидар Димитров спечелиха 3 хиляди лева за децата таланти в "Стани богат". Шефът на НИМ се застрахова още при представянето на двойката, че не може да се владее в компанията на красиви жени и се притеснява да не приключат участието си твърде рано. Той дори призна, че предпочита компанията на Златка Димитрова пред тази на премиера Бойко Борисов, защото слабостта му към красивите дами е всеизвестна.

Златка успя да отговори на първите 3 въпроса без грешка. За следващите въпроси Златка продължи да краси играта и да допълва с "да" разсъжденията на професора, който финално заключи, че тя освен, че е красива, изобщо не е глупава, за каквато бе набедена.

Участието й в "Стани богат" бе с благотворителна цел, а Злати не за първи път подема подобна кампания. И след излъчването на предаването, Златка продължава да пропагандира подпомагането на хората в нужда. "Чест й прави, че използва профила си във facebook, за благородна цел", са масовите коментари. Тя редовно популяризира чрез социалната мрежа тежките съдби на деца, като една от последните е тази на Боби, за която Злати силно приветства да помогнем, пише lifestyle.bg.