Плеймейтката Златка Димитрова организира публична двучасова тренировка в столичен фитнес, а парите от включилите се ще отидат за малчугани с диагноза детска церебрална парализа от Бургас.

31-годишната красавица се опитва да събере 60 хиляди лева за специално оборудване в новопостроен дом за децата в морския град, който засега е напълно празен.

Освен че изкусителката е бургазлийка и приема каузата лично, тя се опитва да пребори критиките относно честите й посещения в залата за тренировки.

Наскоро възмутени майки я упрекнаха, че прекарва повече време пред огледалото и на пътеката за бягане, отколкото над детското креватче. Тя предизвика вълната на неодобрение сред последователите си в социалната мрежа с кадър от фитнес, в който демонстрира плочките на корема си и то едва два месеца след като на бял свят се появи синът й Миро.

Гневен изблик на тема "суета" Димитрова провокира и когато призна, че е свалила с диета и упорити кардио тренировки над 16 кг и вече се връща към топ формата си. Моделът публикува и клип във Фейсбук, който показва как прочутият д-р Енчев й инжектира ботокс. Дори феновете й се чудят защо се подлага на такива интервенции, при положение, че е още млада.